Kthimi i menjëhershëm i parave

Nga tani, duke blerë në shumë dyqane, restorante dhe stacione benzinë, ju do të merrni një pjesë të parave tuaja menjëherë mbrapa

Shkarko aplikacionin

Phone profitapp

1 Profit Korisnika2 Promet Novca
3 Korisnici4 Prodajna Mjesta

Si funksionon ProfitApp

Shkarko

Aplikacion falas për iOS dhe Android

Blej

Bleni si zakonisht, këtë herë me anë të ProfitApp

Fitoni para

Me çdo blerje, një pjesë e parave tuaja kthehet në aplikacion
Kako Radi Profitapp
Profitapp Sajt 2023

Cashback që mund ta shpenzoni menjëherë

Paratë e kthyer janë në dispozicion të menjëhershëm për një blerje të re

Dërgo para në dy klikime

Mund të dërgoni paratë e mbledhura në llogarinë e një përdoruesi tjetër në ProfitApp në çdo kohë

Slanje Novca

Zbuloni të ardhura shtesë

Paketat tona Smart dhe Business ju ofrojnë mundësinë për të rritur fitimin tuaj në mënyrë të konsiderueshme.

Smart

Përhapni përdorues të rinj dhe arrini të ardhura shtesë.

Business

ProfitApp bëhet platforma juaj biznesi.