Të gjithë fitojnë me ne

ProfitApp u krijua bazuar në ideën se është e mundur të realizohet një formulë ku të gjithë fitojnë

Kush jemi ne?

Jemi një ekip profesionistësh që kanë zhvilluar një platformë të destinuar për tregun me një entuziazëm të madh. Tani pronarët e bizneseve kanë më shumë klientë, ndërsa klientët kanë një mënyrë të thjeshtë për të menaxhuar paratë me shumë benefite.
 

Tim
Sta Radimo Profitapp

Çfarë bëjmë ne?

Mendojmë për të bërë jetën tuaj më të thjeshtë. Planifikojmë, projektuam, testojmë dhe kthejmë ide në benefite të reja.
 

1 Profit Korisnika2 Promet Novca
3 Korisnici4 Prodajna Mjesta

Vitet pas nesh

Kenget e kohëve të mëparshme

2019.

ProfitApp fillon punën. Krijojmë një koncept në të cilin besojmë. Aplikacioni ynë bëhet pjesë e botës digjitale.

2020.

50,000 përdorues dhe 500 kompani partnere tregojnë se të gjithë fitojnë me ne.

2021.

Po zhvillohemi në disa vende.

2022.

Mbi 100,000 përdorues dhe cashback me shumë milionë.

2023.

Krijuam një eWallet dhe hyjmë në tregun e BE-së.