Mundësi të reja

nëpërmjet paketave ProfitApp

Duke shkarkuar aplikacionin, ju keni bërë veten përdorues të paketës Standard falas.

Bleni paketën Smart dhe ftoni përdorues të tjerë për të realizuar fitime shtesë.

Zhvilloni biznesin tuaj të vet në kuadër të paketës Business. NFT është karta identiteti e biznesit tuaj.

Për çdo informacion shtesë, dërgoni një kërkesë në emailin info@profitapp.me

Eur

Standarde

Falas

Cashback me çdo blerje

Dërgimi i parave te përdoruesit tjerë

Rimbushja e xhepit ProfitApp

 

Arrow

Smart

€29.99 në vit

Përveç paketës Standarde:

Fitim më i lartë deri në 50% në blerje

100 lidhje referimi

Fitim shtesë 1

Fitim shtesë 2

Fitim i drejtpërdrejtë


 

Business Contact Business User Icon Gold.h03.2k

Biznes

NFT

Rritni potencialin tuaj të fitimit në një nivel më të lartë