A doni që përdoruesit e ProfitApp të blejnë te tregtarët tuaj?

Numri i përdoruesve të ProfitApp është në rritje. Në aplikacion, përcaktoni avantazhet për përdoruesit dhe i informoni ata për ofertën aktuale. Përdorni platformën tonë për të monitoruar rritjen e numrit të klientëve që vijnë në objektet tuaja përmes ProfitApp.

Krijoni një bazë të qëndrueshme të klientëve

ProfitApp është PROGRAMI JUAJ I FIDELITETIT

Merrni të gjitha funksionet e një sistemi të digitalizuar të besnikërisë dhe shumë më shumë.

Pavarësisht nëse keni tashmë programin tuaj të besnikërisë, partneriteti me ProfitApp ju sjell klientë të rinj, numri i të cilëve rritet ditë pas dite.

Programi i ndërkombëtar i referencës së biznesit

Shpërndajeni ProfitApp me klientët tuaj dhe fitoni fitime të shtuara

Merrni një përqindje të fitimeve të ProfitApp për të gjitha blerjet e ardhshme të bëra nga përdoruesit e aplikacionit te kompanitë partnere.

Group 2a

Komunikoni

ProfitApp je i novi kanal komunikacije. Kontinuirano obavještavajte korisnike ProfitApp-a o vašim ponudama, promocijama i akcijama.

Platforma ProfitApp ofron mundësinë për të vlerësuar suksesin e fushatës tuaj. Krahasojeni të dhënat mbi numrin e shikimeve të reklamës suaj dhe të ardhurat e gjeneruara nga përdoruesit që panë reklamën tuaj.

Kontrolloni dhe analizoni

Keni informacion mbi të gjitha transaksionet e ProfitApp të kryera në dyqanet tuaja, me mundësinë e zgjedhjes sipas muajit, ditës, objektit të shitjeve, numrit të identifikimit të përdoruesit. Analiza ju jep një përfaqësim numerik dhe grafik të rritjes së shitjeve.

Group 2b

Group 2c

Segmentoni ofertën

Ofroni avantazhe të ndryshme për kategori të ndryshme produktesh dhe shërbimesh.

Floating Screen Ui App Mockup

Lista e çmimeve

Çmimet për reklamimin në vitin 2023
Të gjitha çmimet e shprehura nënkuptojnë TVSH

5€

1.000
shqyrtime

15€

5.000
shqyrtime

20€

10.000
shqyrtime

50€

50.000
shqyrtime

Unnamed (6)
Integrimi me platformën ProfitApp

Paneli i administrimit dhe profili në aplikacion

Trajnimi i punonjësve

Materiali i marketingut

 

Unnamed (5)

Përveç paketës Standarde:

10% e fitimeve neto të ProfitApp bazuar në trafikun nga përdoruesit që bënë blerjen e tyre të parë nga ju përmes ProfitApp

5% shtesë për një minimum prej 50 transaksioneve të vetme në muaj (15% total)

5% e tarifave të anëtarësimit të Premium për përdoruesit nga Programi juaj i Referencës

2 herë në muaj publikimi në faqen INFO për vitin e parë

Kredi e reklamimit prej €500

10% e mirëmbajtjes vjetore të aplikacionit për secilin përdorues nga Programi juaj i Referencës Biznesore

Unnamed (4)

Çdo gjë nga paketa Standarde, plus:

10% e fitimeve neto të ProfitApp bazuar në turnover nga përdoruesit që bënë blerjen e tyre të parë nga ju përmes ProfitApp

10% shtesë për një minimum prej 50 transaksioneve të vetme në muaj (20% total)

5% e tarifave të anëtarësimit të Premium për përdoruesit nga Programi juaj i Referencës

4 herë në muaj publikimi në faqen INFO për vitin e parë

Kredi e reklamimit prej €2000

20% e mirëmbajtjes vjetore të aplikacionit për secilin përdorues nga Programi juaj i Referencës Biznesore