FinTalks

Tumorovconferencemainpic.46d9065fe5a67121d938 (1)
ProfitApp predstavljen na Tomorrow konferenciji,najvećoj tog tipa u Evropi

Štark Arena, Beograd, 12.-14. maj 2023. ProfitApp je bio Keynote učesnik nedavno završene Tomorrow konferencije. Više od 40000 posjetilaca je […] Read More

Tumorovconference.44bbe9f33964084f6ac0
Get discounted access to the Tomorrow Conference

Use ProfitApp promo codes ProfitApp International will be a part of the ultimate experience at the Tomorrow conference in the […] Read More

Vijestimainpic.7f083396ae585edf8b10
Црногорец заштедува пари за неговите соседи во регионот

Автор: Дамира Калаќ Извор: Дневни лист Вијести Според неговите создатели, апликацијата им овозможува на потрошувачите да добијат пари назад за […] Read More

Roadmap.2206e16e51c67080f5be
ProfitApp ФинТех план за развој 2023

Важно настан за нас, нашите корисници, соработници и целата ФинТех заедница се случи во вторник, 7 март, 2023 година во […] Read More

Ewalletforeurope.
ProfitApp – е-портфолио за цела Европа

Првиот црногорски франшизен систем, кој многу граѓани на Црна Гора и регионот веќе го познаваат и го користат за своите […] Read More