Сите победуваат со нас

ProfitApp беше создаден врз основата на идејата дека е можно да се реализира формула во која сите победуваат.

Кои сме ние?

Ние сме тим од професионалци кои со големо восхит развивме платформа за пазарот. Сега сопствениците на бизнис имаат повеќе клиенти, а купувачите имаат едноставен начин за управување со пари со многу предности.
 

Tim
Sta Radimo Profitapp

Што правиме?

Размислуваме како да го опростиме вашиот живот. Планираме, дизајнираме, тестираме и ги претвараме идеите во нови предности.
 

1 Profit Korisnika2 Promet Novca
3 Korisnici4 Prodajna Mjesta

Години зад нас

Скапи споменици

2019.

ProfitApp започнува со работа. Креираме концепт во кој веруваме. Нашата апликација станува дел од дигиталниот свет.

2020.

50.000 корисници и 500 партнерски компании докажуваат дека сите победуваат со нас.

2021.

Се развиваме во повеќе земји.

2022.

Над 100.000 корисници и милионски поврат на пари.

2023.

Креиравме електронска новчаница и влегуваме на пазарот на ЕУ.