Бизнис програма

За развојот на концептот B2C, ProfitApp ги ограничи бројот на лиценци
на 18.888 низ целиот свет

Предности

Членство во ProfitApp Академијата

Неограничен број на препорачани линкови

20% приход од препорачаните корисници

 

Директен приход - комисија базирана на купувањето на пакети од страна на корисници од Profit Zone

 

Дополнителен приход - комисија од нето заработка на ProfitApp базирана на прометот на корисници од Profit Zone

 

Прифатна премија - комисија од вкупниот Директен и Дополнителен приход на корисници од Profit Zone

Зголемен приход со купување до 50%

Учество во дистрибуцијата на 10% од нето заработката на ProfitApp International EU

 

Споделувајќи 1.000 апликации, добивате BUSINESS PRO статус со 25% приход од препораки

 

Споделувајќи 5.000 апликации, добивате BUSINESS PRESIDENT статус со 30% приход од препораки

 

Споделувајќи 10.000 апликации, стекнувате BUSINESS BOARD статус со дополнителна годишна награда (15% од вкупниот годишен приход од препораки). Со овој статус, учествувате во годишните средби на ProfitApp, каде што сите членови имаат право да гласаат за одлуки за иднински развој.

Дополнитни информации

Лиценци за корисници, Blockchain, Упатства за купување на пакети

7 3

Лиценци за корисници

За секој преод кон понапред статус, добивате и понапредно ниво на образование во ProfitApp Академијата.

Автоматски постигнувате понапреден статус кога 8 корисници од вашиот Profit Zone ќе достигнат вашиот претходен статус.

Blockchain

Лиценцата исто така ќе има запис во блокчејн. Лиценцатачот има токен, кој му овозможува да ги продава дигиталните имоти што ги придобила на овој начин во било кое време по тржишната цена.

Вистинската препорачана цена на лиценцата се формира од елементи што влијаат врз приходот, како што се бројот на корисници во Profit Zone, потрошувачката по корисник, годишен дивиденд.

*ProfitApp ги задржува правата да го купи лиценцата сама по тржишната цена со согласност на корисникот.

7 4

Broj korisnika u ProfitApp zoni

Mjesečna potrošnja preko
ProfitApp-a


Bussines

 

Mjesečni prihod

0

Minimalna vrijednost Vašeg NFT-a

0

Заинтересирани сте за ProfitApp бизнис?

Купете го пакетот и започнете го вашиот бизнис ProfitApp