Ewalletforeurope.

ProfitApp – eWallet za cijelu Evropu

Prva crnogorska franšiza koju mnogi gradjani Crne Gore i regiona već poznaju i koriste u svakodnevnom plaćanju, počinje da funkcioniše kao eWallet u EU. Razgovaramo sa Direktorom ProfitApp International-a, Aleksandrom Anđušićem.

Bankar – Da li nam možete konkretno objasniti kakvi su naredni koraci poslovnog sistema ProfitApp?

Aleksandar Anđušić – Pozdrav čitaocima Bankara. Upravo smo završili posjetu Sloveniji. Tamo se već razvija franšiza, i to izuzetno uspješno. Ipak, osnovni razlog našeg odlaska je potpisivanje ugovora sa renomiranom kompanijom PayWiser.

B – Šta to znači za vaš dalji razvoj?

AA – Ovaj ugovor je finalni korak na putu da postanemo eWallet na području Evropske Unije. To nam otvara vrata jedinstvenog tržišta sa 446 miliona stanovnika. U toku je osnivanje našećerke – kompanije EU koja će upravljati platnim procesima između svih učesnika u našem poslovnom sistemu.Građani ovih zemalja će preko ProfitApp-a, kupovati uz trenutni keš-bek, plaćati račune, slati novac. Preko naše aplikacije, moći će da dobiju platne kartice. Naš eWallet će objediniti sve poznate funkcije, koristeći najsavremeniju tehnologiju. Cjelokupno rješenje je razvijeno InHouse i naše je autorsko vlasništvo, što nam daje sigurnost i veću isplativost u dugoročnoj eksploataciji. Kao što smo rekli, imaće sve navedene funkcije kao i dopunjavanje računa (TopUp), plaćanje na POS terminalima svuda u svijetu i podizanje novca na bankomatima. Ono po čemu ćemo biti jedinstveni i što smatramo da će korisnicima biti od izuzetnog značaja je međunarodni transfer novca. Planiramo da u okviru jednog brenda i jedne aplikacije omogućimo korisnicima slanje novca između zemalja Zapadnog Balkana i EU.

Signing.abd3d2abf4851228bd44

B – Da li možete nešto kratko reći o tim ekstra benefitima i za Bankar?

AA – Od početka same ideje i osnivanja koncepta, ProfitApp uvijek nastoji da koristi nova znanja i sprovodi najviše standarde poslovanja. Tako i sada kompanija ulaže dodatna sredstva i napore da korisnicima obezbijedi maksimalnu sigurnost. Razvoj ProfitApp donijeće i neke revolucionarne benefite moguće čak i ove godine. Ipak, smatramo da je prerano da o tome govorimo široj zajednici. Za naše Biznis partnere razvijamo Business Inteligence sposobnu da pruži duboki uvid i analitiku neophodnu za donošenje ispravnih odluka u formiranju ponude. Tu su i referal biznis paketi koji omogućavaju preduzimljivijim korisnicima i mogućnost posebnog kanala profita.

B – Kako funkcioniše ProfitApp franšiza?

AA – Franšizing je prepoznat kao idealan model nastupanja na novim tržištima i omogućava optimalan odabir poslovnih partnera na svakom tržištu. U skladu sa najboljim praksama, u svakoj zemlji su ponuđene Master franšize, gdje partneri imaju mogućnost da trajno steknu vlasništvo nad vlasničkim udjelima i svake godine ostvaruju dobit u vidu dividende. Master franšizing partneri koordiniraju Teritorijalnim franšizama, vode pregovore i integraciju sa nacionalnim trgovačkim lancima.

B – Želimo vam puno uspjeha u širenju i usavršavanju vašeg poslovnog modela. Očekujemo da ćemo i u budućnosti od vas dobijati ovako dobre vijesti.

AA – Zahvaljujem i pozdravljam, u ime ProfitApp-a, sve čitaoce renomiranog portala Bankar.

Celebdeal.784e0e8d24d12583b1e7