Roadmap.2206e16e51c67080f5be

ProfitApp Fintech Roadmap 2023

Važan događaj za nas, naše korisnike, saradnike i cijelu FinTech zajednicu upriličen je u utorak, 7. marta 2023. u Podgorici.

✅ ProfitApp Fintech Roadmap 2023.

U okviru ovog događaja održana je panel diskusija o benefitima pravne regulative kripto prometa u Crnoj Gori. Osim toga, predstavili smo implementaciju ProfitApp eWallet-a za EU tržište.

Na panel diskusiji su govorili stručnjaci iz oblasti finansijskih tehnologija:

Ilija Mugosa – Savjetnik u Kabinetu predsjednika Vlade

Ivan Boskovic – Direktor softverskog razvoja u Čikomu

Ivan Jolicic – Suosnivač Blockchain crnogorske fondacije i Crypto valute Perper

Novak Svrkota – Ekonomski analitičar i savjetnik za kripto valute

❓Na diskusiji su otvorena pitanja koja se tiču mogućnosti da se digitalni stručnjaci kod nas neometano bave razvojem i upotrebom digitalnih tehnologija. Prisutni, medju kojima su bili ambasadori zemalja u kojima posluje ProfitApp, predstavnici državnih institucija i vlasnici preduzeća čuli su odgovore na pitanja: Da li imamo dovoljno stručnih ljudi u našim institucijama da se suoče sa ovim izazovima i isprate da li se sve odvija po zakonu? Da li su urađene procjene kako se kripto promet može odraziti na našu privredu? Zašto bi banke sabotirale kripto biznis i šta CBCG treba da učini da bi on nesmetano funkcionisao? Osim lijepog životnog ambijenta šta još možemo ponuditi digitalnim nomadima da se lakše odluče da svoj biznis obavljaju u našoj zemlji? Koliku korist imamo od boravka digitalnih nomada ovdje kod nas? Da li postoji razvijena poreska politika u CG za takvo poslovanje? Šta jednu zemlju čini primamljivom za digitalne nomade, koje su prepreke sa kojima se susreću u svom poslu, koje zemlje daju najbolje uslove stručnjacima za inovativne tehnologije i šta su to dobri uslovi, koje su institucije u Crnoj Gori zadužene za ovu oblast i šta mogu da urade da unaprijede Fintech sektor?

?U uvodnom dijelu večeri govorilo se o našoj prvoj FinTech franšizi, ProfitApp, koja je iz Crne Gore krenula u svijet. Predstavljena je platforma eWallet, inovacija eksperata ProfitApp International koja će svoju primjenu najprije imati na prostoru EU, a očekuje se da uskoro zaživi u Crnoj Gori.

Naime, u ovom dijelu gostima su se obratili domaćini ProfitApp FinTech Roadmap 2023.

Vojin Rašković – Osnivač ProfitApp International

Aleksandar Anđušić – CEO ProfitaApp International

Nenad Djordjevic – Direktor ProfitApp akademije

Dragi Vujačić – CEM i moderator cijelog događaja

Prisutnima su se video pozivom obratili Azem Husrepa osnivač preduzeća Monri i fintech guru kao i Nina Strajnar predsjednica upravnog odbora Paywiser-a.
Kompletan snimak sa događaja možete pogledati na našem YouTube kanalu.

Link za YT video:

✅ Svi smo u plusu.

? ProfitApp tim