ProfitApp predstavljen na Tomorrow konferenciji,najvećoj tog tipa u Evropi

ProfitApp predstavljen na Tomorrow konferenciji,najvećoj tog tipa u Evropi

Štark Arena, Beograd, 12.-14. maj 2023.

ProfitApp je bio Keynote učesnik nedavno završene Tomorrow konferencije. Više od 40000 posjetilaca je imalo priliku da vidi i čuje vodeće svijetske stručnjake Cutting-Edge tehnologija i podjeli iskustva iz oblasti vještačke inteligencije, blokčejna, metaversa i gejminga.

Prvog dana Tomorrow konferencije, održane u beogradskoj Štark Areni, predstavnici ProfitApp kompanije su na mainstage-u održali predavanje na temu “Solving Challenges in the Fintech Landscape”. Prisutnima su prenijeli bogato iskustvo u prevazilaženju izazova u svijetu finansijskih tehnologija.

“Mi nećemo objašnjavati teoriju Fintecha. Tu smo da vam, sa prve linije, donesemo iskustvo prevazilaženja izazova svijeta finansijskih tehnologija”

rekli su govornici iz ProfitApp-a na glavnoj sceni konferencije. Naime, direktor marketinga u ProfitApp-u, Dragi Vujačić (CMO), zajedno sa svojim kolegom Lazarom Radinovićem (CTO), tehničkim direktorom ProfitApp-a, na prezentaciji je ukazao na značaj digitalnog preduzetništva u okviru ProfitApp platforme, kao paketa vlasništva nad biznisom uvezanog sa NFT tokenom u blokčejnu radi lakše trgovine. Predstavljena je konkretna baza podataka i sinteza eWallet-a sa naprednim keš-bekom, kao i način formiranja digitalne referal veze između trgovaca i kupaca.

Gagionstage.4628dbc58283d002f98b

ProfitApp je na konferenciji takođe imao centralni štand na samom ulazu mainstage-a, gdje su posjetioci pokazali veliko interesovanje, kako za korisničku, tako i za partnersku saradnju u vezi sa aplikacijom. Svim interesentima je predstavljen način na koji mogu da ostvare zaradu i cashback.

Crnogorski predstavnici su se sa zadovoljstvom pridružili stručnjacima, investitorima i biznismenima iz web3 svijeta, kako bi predstavili svoje ideje, znanje i iskustvo svim učesnicima. “Tomorrow konferencija je bila prilika da zajedno inoviramo budućnost, a mi smo ponosni što smo mogli biti dio toga ”, izjavili su iz ProfitApp-a.

Sveukupno iskustvo sa TMRW konferencije je vodilo u drugu dimenziju i mogućnosti koje se nude, kao što je kupovina zemljišta u Metaversu, izgradnja objekata, investicije i zarada.

Grouppic.a258ea28d99e486e0eca

O ProfitApp-u:

PA je fintech aplikacija koja je prepoznata po brzini i jednostavnosti u pružanju benefita i pogodnosti za trgovce i potrošače, te u sebi integriše inovativna rješenja za finansijski, lojalni i marketinški ekosistem. Najnoviji proizvod u sklopu ProfitApp-a je ewallet platforma koja će prvo biti dostupna u EU, a zatim i na Balkanu. Učešće na TMRW konferenciji predstavlja izvrsnu priliku za ProfitApp da predstavi sve pogodnosti svoje jedinstvene platforme liderima u fintech industriji iz cijelog svijeta. ProfitApp nastavlja da razvija svoja inovativna fintech rješenja i da se fokusira na stvaranje novih mogućnosti za svoje korisnike.