Home Foto Moj Stil Za Telefon 2 1600960284

Šta nam donosi nova verzija ProfitApp-a 2021.

Još se nismo osvijestili od prošlogodišnjeg update-a ProfitApp-a i ”pohvatali” sve funkcije, a u sljedećoj godini, ova sjajna aplikacija nam donosi potpuno nove alate i mogućnosti.

Od Keša do E-Voleta

Nakon push notifikacija i nekoliko korisnih ali sitnih poboljšanja, očekuje nas glavni dobitak. ProfitApp postaje aplikacija koju za nekoliko trenutaka možemo povezati sa svojim računom u banci odnosno kreditnom karticom. To znači da ćemo, kroz aplikaciju, moći da plaćamo novcem sa našeg bankovnog računa, samo pokazujući telefon. Pa ako je i tako, možemo pomisliti, neke banke nam već nude takvu mogućnost. Ipak, ProfitApp je jedina aplikacija kojoj je svejedno u koju banku odlazimo po platu, a pri tom, daje i veoma značajan povrat novca. Ovim kreatori nastavljaju svoju politiku slobodnog odlučivanja potrošača.

I do sada ste, koristeći ProfitApp, dajući keš ili plaćajući novcem vraćenim na aplikaciju, dobijali povrat dijela novca. Niste morali biti član čak ni nečijeg lojalty porgrama. Da ne bude zabune, i dalje možete plaćati kešom ili vraćenim novcem, ali uskoro ćete aplikaciju moći povezati i sa svojim računom u banci i plaćati ProfitApp-om, umjesto karticom. Pri tom ćete i tako ostvarivati povrat novca. To će nam olakšati regulisanje i većih mjesečnih računa i to pravo iz fotelje. Za one koji ne vole da čekaju u redu za plaćanje struje, osiguranja, televizije, ovo će biti idealna mogućnost. Dovoljno je ukucati iznos i pritisnuti dugme u već napravljenom šablonu. Ova opcija već dugo postoji, ali do sada smo za plaćanje koristili isključivo ostvareni profit.

Sasvim koristan alat

Očekujemo da će prebacivanje novca, drugim korisnicima ProfitApp-a, bez ikakve nadoknade, uskoro postati internacionalno. ProfitApp se već razvija u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Mađarskoj, Bosni i Hercgovini…  Broj se širi. Bilo bi sjajno ako bi mogli jednim klikom prebaciti novac, recimo djeci koja studiraju u nekoj od ovih zemalja. Kada bi se zaboravile i sve ostale funkcije, samo zbog ove, trebalo bi skinuti kapu ProfitApp-u i obavezno uključiti aplikaciju u svoj arsenal digitalnih gadžeta.

Da vidimo ko je šta popio?

Drugi tab u aplikaciji (History) je do sada služio da nas obavještava o transakcijama i da ih hronološki pamti. Ako ste domaćinski raspoloženi i imate sluh za analitiku, predviđeno je da u ovom tabu dobijate i mjesečne izvještaje o količini potrošenog novca sortirane po željenim kategorijama. Možda ne želi svako da zna kako, gdje i koliko troši. Ipak, imati ovu mogućnost koja funkcioniše automatski je sjajno, zar ne?

Vijesti ili nešto više

Tab News očekuju najveće promjene. Do sada je služio kao mjesto za objave partnerskih firmi. U budućnosti će ovaj dio zahvatiti prava oluja novih osobina. News postaje društvena poslovna mreža sa brojnim funkcijama, od chat-a, formiranja grupa, objava kampanja, posebnog pretraživača za sve i svašta, pa do fantastične mogućnosti da, recimo, napredni korisnici naprave i održavaju sopstvenu e-commerce prodavnicu. ProfitApp partneri, koji već posjeduju svoju online radnju, moći će da je priključe i koriste blagodati ovog digitalnog tržišta na kome imaju šansu da svoje proizvode prodaju korisnicima  ProfitApp-a čiji se broj uvećava nevjerovatnom brzinom.  Za ovako nešto prije trebamo očekivati drugu polovinu 2021. To i nije tako daleko za ovako fantastičan upgrade.

Zaključak

ProfitApp se izdvaja na tržištu aplikacija svojom sjajnom idejom da je moguće ostvariti platformu u kojoj svi dobijaju. I potrošači i trgovci. Na kojoj se prodavnice bore za svoje mjesto na tržištu još većim povoljnostima za ProfitApp kupce koji na to uzvraćaju posjetama i povjerenjem. Imajući pri tom u vidu da ProfitApp partnere možemo pronaći u gotovo svim segmentima života, od zubnih ambulanti do benzinskih stanica, zaključujemo da je ovo definitivno sjajna, potpuno besplatna aplikacija koju svakako moramo imati. Imati i koristiti, jer će nam godišnje vratiti po koju platu i omogućiti da se super jednostavno priključimo modernom svijetu kupovine i slanja novca, ostajući pri tom slobodni od stotina obavezujućih i komplikovanih loyalty sistema.

 

Preuzeto sa: https://fodmedia.me