Uključite svoju firmu u moderan način kupovine.

Privucite nove kupce kroz mrežu koja vam nudi bezbroj mogućnosti.

Loyalty

Ostvarite jak loyalty program koji privlači i zadržava klijente.

ProfitApp je i izuzetno efikasna marketing platforma.

Pravo je vreme da se uključite.

1 Gif Firme New2

Savremeno plaćanje

Omogućite svojim klijentima novi način kupovine.

ProfitApp se već koristi kao digitalni novčanik a uskoro će se moći povezati i sa bankovnim računima korisnika.

ProfitApp vam omogućava i da imate trenutnu statistiku o korisnicima, prihodu i mestu.

Novosti

Objavite svoje ponude, akcije, nove kolekcije i slično na ProfitApp novostima u okviru same aplikacije. ProfitApp novosti prate isključivo oni koji žele da kupuju, tako da će vaše poruke imati odgovarajuću publiku.

2 Gif Firme New

ShopApp

Postanite deo ShopApp mreže koja omogućava svojim članovima da online prodaju i nude svoje proizvode i usluge. Potrošači, vlasnici ProfitApp aplikacije, direktno u aplikaciji biraju proizvode i plaćaju stanjem sa računa. ShopApp internet prodavnica je trenutno u fazi testiranja.

3 Gif Firme New

Info Board

U tabeli „Partneri“, na našem info bordu, nalaze se sve informacije o firmama koje nude robu ili usluge preko ProfitApp-a. Informacije su grupisane po gradovima i delatnostima. Osim mogućnosti da pronađu tvoju lokaciju, korisnici će u budućnosti preko ShopApp-a kupovati vaše proizvode.

Ovaj novi vid marketinga, nastao je upravo iz potrebe firmi za marketing rešenjem koje obezbeđuje što efikasniji rezultat u odnosu na uložena sredstva. Firma prvo ostvaruje prihod prouzrokovan ProfitApp marketingom pa tek onda plaća ugovoreni procenat od tog ekstra prihoda. ProfitApp vam omogućava potpunu kontrolu prometa. Podaci se trenutno ažuriraju (mjesto, vreme, iznos…), dostupni su vam u svakom trenutku i možete ih filtrirati po svojoj želji. ProfitApp je jedina marketing platforma koja vam garantuje profit.

Info Board Veci