Za korisnike-2

Pokaži kôd i ostvari trenutni povrat novca prilikom svake kupovine.

1 Gif Korisnici

Bilo da kupuješ gotovinom ili stanjem sa aplikacije, skeniraš traženi kôd i odmah ti se vraća dio novca kojim možeš dalje kupovati.

Preko aplikacije možeš da platiš račun za struju, televiziju, internet, osiguranje i to bez provizije.

Kako ostvariti povrat novca?

2 Gif Korisnici

Prilikom kupovine, ako plaćaš gotovinom, klikni na ProfitApp, pokaži telefon i zaposleno lice će ti skenirati kôd.

Istog trenutka nakon kupovine ostvaruješ povrat novca, koji ti je odmah na raspolaganju za dalju kupovinu.

Ako plaćaš aplikacijom, tj. sakupljenim profitom, klikni dodatno na polje: "Dodirni da platiš aplikacijom", pokaži QR kôd. Naravno opet ostvaruješ povrat novca.

Slanje novca

Preko aplikacije ProfitApp možeš da pošalješ novac koji imaš na aplikaciji.

Dovoljno je da upišeš iznos i broj telefona korisnika kome šalješ.

3 Gif Korisnici

Video uputstva

  • ProfitApp & Cosmetics
  • ProfitApp – aplikacija
  • ProfitApp, plaćanje stanjem sa aplikacije
  • ProfitApp, plaćanje gotovinom
  • Izmirite račun za struju uz pomoć ProfitApp-a
  • Šta ako izgubite telefon?

Pitanja

Šta je ProfitApp (aplikacija)?
ProfitApp je aplikacija za mobilne telefone stvorena tako da svi dobijaju prilikom kupovine. Firme koje sarađuju sa ProfitApp-om se, na ovaj način, besplatno uključuju u novi vid marketinga, stiču nove klijente i ostvaruju veći promet. Korisnicima se, pri kupovini, vraća značajan dio novca i taj novac mogu odmah da troše i opet dobiju povrat novca ili da preko same aplikacije plate račun za struju, televiziju, internet, osiguranje i to bez provizije. Sjajno, zar ne?
Kako do aplikacije?
Preuzimanje aplikacije je besplatno. Možete je naći na Google Play Store ako koristite bilo koji Android telefon ili na App Store-u ukoliko ste korisnik iPhone-a.
Da li sam automatski uključen po preuzimanju i instalaciji aplikacije?
Odgovor je: DA. Istog trenutka aplikaciju možete koristiti za sakupljanje profita.
Kako sakupljam profit?
Prilikom kupovine, ako plaćate gotovinom kliknite na ProfitApp, pokažite telefon i zaposleno lice će vam skenirati traženi kôd. Istog trenutka nakon kupovine, nagrađeni ste povratom novca, koji vam je odmah na raspolaganju za dalju potrošnju. A ako ste aktivirali nalog i plaćate aplikacijom, tj.sakupljenim profitom, kliknite dodatno na polje: “Dodirni da platiš aplikacijom”, pokažite kod sa telefona i to je sve, i u ovom slučaju nagrađeni ste povratom novca.
Da li treba da naglasim da plaćam ProfitApp-om?
Da. U prodavnicama, buticima i sl. treba da naglasite da plaćate ProfitApp-om kad dođete na pult. Pomenite takođe i da li plaćate gotovinom ili aplikacijom. U restoranima i kafićima najavite plaćanje dok naručujete, prije nego što konobar otkuca račun.
Kako postati i koje su prednosti Premium korisnika?
Premium korisnik možete postati kad god poželite uplatom jednokratne članarine. Tako dobijate veći profit od svake kupovine i otvarate sjajnu mogućnost ekstra profita dijeljenjem poklon vaučera. Nakon uplate članarine, primićete od ProfitApp-a pedeset vaučera od po dva eura, namijenjenih isključivo za poklanjanje drugim korisnicima. Za svaki vaš poklon, ProfitApp vam uzvraća ekstra profitom po pravilima ProfitApp karijere. O tome vodi računa sama aplikacija.
Koliko vaučera mogu da poklonim?
Neograničeno mnogo. Korisnik uvjek sa svog stanja može kupiti poklon vaučer za novog korisnika od 2€ . Premium korisnik koji je platio jednokratnu članarinu od 100€, dobiće 50 elektronskih vaučera od po 2€, kao poklon za uključenje novim korisnicima.
Ako plaćam stečenim profitom imam li povrat?
Da.
Do kada moram potrošiti sakupljeni profit?
Sakupljeni profit ne može propasti, i možete ga koristiti kad god želite, bez vremenskih ograničenja.
Da li mogu da pratim stanje sakupljenog profita?
Na aplikaciji su prikazane sve vaše kupovine sa iznosom profita pojedinačno za svaku kupovinu, kao i ukupno ostvareni profit i trenutno raspoloživo stanje.